Červen 2007

Paris je venku.♥♥♥○

27. června 2007 v 17:28 | Katushka


Paris a Fergie

26. června 2007 v 18:20 | By Katushka |  Paris..na party

Paris v plavkách♥♥♥

26. června 2007 v 18:15 | By Katushka |  ♥PaRiSkA-foTKy♥
Sou moc hezoučký...♥

Pariska zhubla 10 kilo

25. června 2007 v 16:47 | By Katushka

Paris na kapačkách!

dnes 9:09 LOS ANGELES - ­ Paris Hilton se dočkala. Zítra bude z vězení po 23 dnech propuštěna. Proč tak brzy, když jí zbývá odsedět si ještě 20 dnů? Údajně je propuštěna nejen kvůli svému dobrému chování, ale především ze strachu, aby pobyt v base vůbec přežila.
"Došlo to tak daleko, že je napojena na umělou výživu. Odmítala jíst a pít. Je vyhublá natolik, že jí hrozil totální kolaps organismu," uvedl zdroj z věznice.

Svou nápravu z rozmazleného spratka podporuje sama Paris rozhovory, které poskytuje z vězení jako na běžícím páse. Otázkou je, zda Paris bude po propuštění opravdu sekat latinu, nebo je to jen velkolepé divadlo hysterické dívenky.

Chudášek Pariska...♥

18. června 2007 v 16:13 | By Katushka

Paris Hilton na dně: Sebrali jí vlasy! Ve vězení zkolabovala!


Paris Hilton má v jednom americkém muzeu i voskovou figurínu, oblečenou ve vězeňském stejnokroji...
Hotelová dědička Paris Hilton (26) »bručí« už čtvrtý den ve vězení v kalifornském Lynwoodu. Dva dny to zvládala celkem v pohodě, teď se ale zhroutila! Na cele ji museli navštívit lékařka a psychiatr.
"Cela je moc světlá, studená a je tu strašný hluk," stěžovala si plačky své rodině do telefonu. "Chybí mi polštář, nemůžu spát. Vůbec mi tu nechutná a chybí mi soukromí." Ve vězení ji už dvakrát navštívil psychiatr Charles Sophy, který tvrdí: "Je traumatizovaná a duševně úplně na dně."
Paris zaskočil už nástup do vězení. Zabavili jí její dlouhou umělou hřívu, na které si tak zakládá. V Lynwoodu navíc řádí zákeřná bakterie, která způsobuje těžký zánět a zrudnutí kůže. Už tisícovka vězeňkyň byla infikována. Podle zpráv z vězení ale ostatní »obyvatelky« přijaly slavnou miliardářku nad očekávání dobře. Z cel bylo dokonce slyšet: "Nezasloužila sis tady být."

Paris shopp v Sydney

17. června 2007 v 16:31 | By Katushka |  ♥PaRiS in ShoP♥



Paris nákupy♥v Malibu

17. června 2007 v 16:24 | By Katushka |  ♥PaRiS in ShoP♥
Click to view full size image
Click to view full size image
Click to view full size image

Spřátelené blogísky♥

17. června 2007 v 12:54 | By Katushka |  ♥SpŘáTeLeNé bLoGy x)
1............ http://pamcimotylek.blog.cz/ Díky moc za spřátelení.....a za obrázeček ......
Blogísek je o Olsenkách,celebritách a super modě..to já mocinky moc ráda......je tam toho opravdu spousu.....samí dobrý věcičky
taky...něco pro tebe Pamelko....

Nikcky Hilton

17. června 2007 v 9:01 | By Katushka |  Nicky Hilton
Nicky Hilton

Nicky Hilton

herečka, modelka, módní návrhářka

Datum narození: 05.10.1983 Místo narození: New York, New York, USA Znamení: Váhy

Nicky Hilton Nicky Hilton

Paris..fotky2

16. června 2007 v 20:57 | By Katushka |  Nejhezčí fotky Paris..
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton

Paris on the Catwalk

16. června 2007 v 20:50 | By Katushka |  ♥PaRiSkA-foTKy♥
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton

Pariska..na krátko

16. června 2007 v 20:43 | By Katushka |  ♥PaRiSkA-foTKy♥
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton

Pariska s brýlemi

16. června 2007 v 20:38 | By Katushka |  ♥PaRiSkA-foTKy♥
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton


Životopis...**-*

16. června 2007 v 20:27 | By Katushka |  Životopis Paris..

Paris Hilton

Modelka, Herečka, Zpěvačka

Datum narození: 17.02.1981 Místo narození: New York, USA Znamení: Vodnář

Přehled
Životopis
Diskografie
Filmografie
Diskuse (548)
Fotogalerie (501)

Další fotky >>>
Životopis: [editovat životopis Paris Hilton] Paris Hilton je jednou z největších superstar současného Hollywoodu, jakkoli její role v Dům voskových figurín je dosud největší za dobu její kariéry. Prosadila se před necelými čtyřmi lety v lehce skandální televizní live-show The Simple Life, kterou produkovala stanice Fox. V současné době se připravuje její čtvrtá sezóna. Dále se objevila v televizních sériích The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show či malých cameo-rolích ve filmech Život s Helenou, Zoolander, The Cat in the Hat a Wonderland masakr. Nedávno dokončila natáčení komedie National Lampoon's Pledge This!, která bude do kin uvedena na podzim tohoto
celý životopis >>> Filmografie:
2008Hottie and the Nottie, The ...
2006Bottom's Up ...Lisa Mancini
2006Pledge This! ...Victoria English
2005Dům voskových figurín (House of Wax) ...
2004Hillz, The ...Heather Smith
Diskografie:
2006Paris

Paris jde na party...

16. června 2007 v 20:20 | By Katushka |  Paris..na party
celebritypukecom-paris4e.jpgcelebritypukecom-paris2e.jpg

Heiress

16. června 2007 v 20:15 | By Katushka |  Parfémy Parisky