Životopis...**-*

16. června 2007 v 20:27 | By Katushka |  Životopis Paris..

Paris Hilton

Modelka, Herečka, Zpěvačka

Datum narození: 17.02.1981 Místo narození: New York, USA Znamení: Vodnář

Přehled
Životopis
Diskografie
Filmografie
Diskuse (548)
Fotogalerie (501)

Další fotky >>>
Životopis: [editovat životopis Paris Hilton] Paris Hilton je jednou z největších superstar současného Hollywoodu, jakkoli její role v Dům voskových figurín je dosud největší za dobu její kariéry. Prosadila se před necelými čtyřmi lety v lehce skandální televizní live-show The Simple Life, kterou produkovala stanice Fox. V současné době se připravuje její čtvrtá sezóna. Dále se objevila v televizních sériích The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show či malých cameo-rolích ve filmech Život s Helenou, Zoolander, The Cat in the Hat a Wonderland masakr. Nedávno dokončila natáčení komedie National Lampoon's Pledge This!, která bude do kin uvedena na podzim tohoto
celý životopis >>> Filmografie:
2008Hottie and the Nottie, The ...
2006Bottom's Up ...Lisa Mancini
2006Pledge This! ...Victoria English
2005Dům voskových figurín (House of Wax) ...
2004Hillz, The ...Heather Smith
Diskografie:
2006Paris
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Tweedy Tweedy | 14. října 2008 v 18:27 | Reagovat

zkopčit to umí k aždej

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama